Кои сме ние

Дружество ЛУКСЕРА дължи своя международен бизнес успех на дългогодишен опит в разработването, производството и продажбата на осветителни тела. Изключително добре познаваме вкуса и нуждите на клиентите, които у нас намират точно това, което търсят – естетични, функционални, класически и иновативни осветителни тела, екологични светлинни източници, както и решения за интериорно и екстериорно осветление.

Ефективна директна връзка с производителите ни позволява да предлагаме на своите партньори най-изгодните цени, прецизно насочени услуги и добра търговска помощ.


Уверете се лично

С удоволствие ще ви представим богатия избор от осветителни тела в модерния ни шоурум, който ще намерите в Братислава на ул. „Байкалска”. Място за бизнес преговори и приятни срещи, на които представяме новите колекции и преговаряме с местни и чуждестранни доставчици и партньори. Помага ни да поддържаме тясна връзка с потребителите и гъвкаво да реагираме на пазарните трендове.

Словашката централа със седалище в гр. Пезинок постепенно разшири своята дейност в Полша, Чехия, Литва, Унгария и България, където изгради дъщерни дружества, общи фирми и партньорски представителства.


Факти за ЛУКСЕРА

2009 - Основаване на LUXERA s.r.o. в Словакия
2009 - Основаване на "ЛУКСЕРА" ЕООД в България
2010 - Откриване на шоурум LUXERA в София на площ от 380м2
2010 - Основаване на LUXERA Kft. в Унгария
2011 - Откриване на шоурум LUXERA в Братислава на площ от 205м2

www.luxera-lighting.com | Copyright © Luxera s.r.o.